کیف پول های ارزهای دیجیتال در سال 2021

کیف پول های ارزهای دیجیتال در سال 2021

کیف پول های ارزهای دیجیتال در سال 2021:

پس از جهش دیگری در قیمت ارزهای دیجیتال در پایان سال 2020 ، علاقه مندان شروع به استخراج ، خرید و فروش ارزهای دیجیتال کردند ، این بدان معناست که امروزه ، موضوع نگهداری ارزهای دیجیتال بیش از هر زمان دیگری مطرح است. این بار بسیاری از کاربران به فکر محافظت از دارایی های خود هستند.

صنعت بلاکچین در حال توسعه است و معامله گران کاملاً هوشمندتر شده اند ، اما کلاهبرداران و سارقان نیز چابک تر شده اند.

کلاهبرداران از ابزارهای مختلفی استفاده می کنند ، از هک حساب تا ایجاد بدافزار. حتی پروژه های معروف نیز گاهی اوقات هک شده اند. به عنوان مثال ، Trezor اخیراً برنامه های جعلی را در Google Play شناسایی کرده است در پایان دسامبر سال 2020 ، بیش از 270،000 مشتری کیف پول محبوب Ledger پس از افشای اطلاعات شخصی آنها توسط یک هکر ، با تهدید مواجه شدند.

همه اینها حاکی از آن است که علاقه مندان به ارزهای دیجیتال باید هنگام انتخاب نحوه ذخیره دارایی های خود بسیار مراقب باشند.

در سال 2021 ، بیت کوین (BTC) کاملاً به عنوان یک گزینه سرمایه گذاری پذیرفته شده و اکنون به طلا تشبیه شده است. این امر به ویژه هنگامی محسوس شد که سرمایه گذاران نهادی شروع به سرمایه گذاری صدها میلیون دلار و گاهاً میلیاردها دلار در بیتکوین کردند.

 

همچنین علاوه بر خرید ساده ارزهای دیجیتال ، روش های جدیدی برای کسب درآمد در بازار ظاهر شده است ، مانند پروتکل های مالی غیرمتمرکز که خدمات مالی مختلف مبتنی بر بلاکچین را ارائه می دهند. در واقع ، این یک روش بسیار خوب برای به دست آوردن درآمد ثابت با نرخ بهره سالانه نسبتاً بالا است.

ظهور مبادلات غیرمتمرکز روند مالکیت و مبادله ارزهای دیجیتال را بیش از پیش ساده کرده است. این روش تجارت ارزهای دیجیتال اخیراً به سرعت در حال محبوبیت است.

 

مهمترین مورد درمورد کیف پول های دیجیتال این است که کاربران باید رمز ورود خود را به خاطر بسپارند. به نظر واضح است ، اما کاربران مبالغ هنگفتی را به دلیل فراموش کردن رمزهای ورود خود از دست می دهند.

 

بلاک چین ها عملکرد بازنشانی گذرواژه ندارند و هیچ سرویس پشتیبانی برای تماس وجود ندارد. همچنین فراموش کردن عبارت 12 کلمه ای کیف پول یا نوشتن آن روی رسانه ای که به راحتی گم می شود ، اشتباه است.

 

در مورد کیف پول های آنلاین ، این کار کمی راحت تر است و می توان از اثرات از دست دادن رمز عبور جلوگیری کرد ، زیرا کلیدها توسط شخص ثالث قابل اعتماد نگهداری می شود. صاحب کیف پول کلیدها را کنترل نمی کند ، آنها به سادگی با نام کاربری و رمز ورود وارد سیستم می شوند. بنابراین ، در صورت گم شدن رمز ورود آنها ، آنها می توانند با خدمات پشتیبانی تماس بگیرند ، هویت خود را تأیید کرده و رمز عبور را دوباره بازیابی کنند. با این حال ، از منظر تمرکززدایی ، این گزینه عالی نیست ، زیرا کاربر کنترل کلیدهای خود را به شخص ثالث واگذار می کند.

 

 

 

چندین نوع کیف پول وجود دارد:

 

کیف پول سخت افزار

 

کیف پول های سخت افزاری، ارز دیجیتال را در دستگاه های آفلاین خارجی ذخیره میکند. برخی از محبوب ترین آنها Trezor ، Ledger Nano X و KeepKey هستند. این کیف پول ها معمولاً به شکل فلش مموری های کوچک هستند و می توانند هزاران ارز دیجیتال را پشتیبانی کنند.

 

به عنوان مثال ، Trezor دو نوع کیف پول Trezor One و Trezor Model T ارائه می دهد که به ترتیب با قیمت 60 و 193 دلار خریداری می شود. کیف پول Trezor One دارای دو دکمه کنترل است و Trezor Model T که به تازگی ساخته شده دارای صفحه لمسی است.

 

دستگاه با استفاده از کابل به رایانه کاربر متصل می شود. امنیت از طریق دستگاه تضمین می شود ، اگر ویروس ها در رایانه کاربر وجود داشته باشند ، به این معنی نیست که به کیف پول دسترسی دارند. به طور طبیعی ، برای جلوگیری از ضرر و زیان و کلاهبرداری ، کاربران باید چنین کیف پول هایی را فقط از طریق وب سایت های رسمی خریداری کنند و از بسته بندی دستگاه همانطور که تولید کننده گفته است اطمینان حاصل کنند.

 

روند اتصال کیف پول کاملاً ساده است: کاربران باید به وب سایت رسمی مراجعه کنند ، برنامه ای را بارگیری کرده و کیف پول جدیدی راه اندازی کنند. شرط اصلی این است که یک عبارت mnemonic از 24 کلمه را یادداشت و ذخیره کنید و سپس یک رمز عبور ایجاد و تأیید کنید.

 

کیف پول لوکال

 

کیف پول های لوکال محبوب ترین نوع هستند زیرا می توانند روی دستگاه ها بارگیری یا نصب شوند. کاربران می توانند چنین کیف پول هایی را فقط از دستگاهی که روی آن نصب شده اند وارد کنند. هنگام استفاده از کیف پول لوکال ، مالک کنترل کاملی بر دارایی آنها دارد ، زیرا کلیدهای خصوصی به صورت محلی در دستگاه ذخیره می شوند بدون اینکه اشخاص ثالث به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.

 

امروزه از محبوب ترین کیف پول های لوکال می توان به Jaxx ، Exodus و Edge اشاره کرد که نمونه هایی از کیف پول های چند ارزه رایگان هستند که لیست عظیمی از ارزهای رمزپایه را پشتیبانی می کنند. این کیف پول ها علاوه بر نسخه دسک تاپ ، دارای نسخه موبایل نیز هستند. بسیاری از این سیستم عامل ها با ShapeShift و Changelly ، جایی که تبدیل ارز مستقیماً درون برنامه انجام می شود ، بدون تغییر به صرافی ارز دیجیتال ، ادغام شده اند.

 

کلیدهای خصوصی به طور انحصاری در دستگاه مالک ذخیره می شوند.

 

کیف پول وب

کیف پول های وب با فضای ذخیره سازی ابری کار می کنند و کاربران می توانند از هر دستگاهی به آنها دسترسی داشته باشند. چنین کیف پول هایی فقط برنامه های موجود در تلفن های همراه هستند و یا از طریق وب سایت ها می توان به آنها دسترسی پیدا کرد ، که بسیار راحت است. به عنوان مثال ، Matbea ، Coinbase و BitGo همه کیف پول وب و مبادله در یک سرویس هستند. Matbea فقط از هفت ارز رمزپایه اصلی پشتیبانی می کند ، که طبق استانداردهای امروزی محدوده وسیعی نیست ، اما از نظر امنیتی ، مناسب است.

بیشتر این سرویس ها از احراز هویت دو عاملی استفاده می کنند: کدی که از طریق پیام کوتاه یا ایمیل ارسال می شود و رمز عبور جداگانه. حتی اگر ویروسی بر روی رایانه شخصی کاربران مستقر شده باشد ، به هیچ وجه قادر به خواندن کد از طریق دستگاه همراه آنها برای دسترسی به کیف پول نخواهد بود. و اگر ویروسی روی تلفن هوشمند مستقر شود ، دیگر نمی تواند رمزعبور یا کد ایمیل را بخواند. از پرونده ها به طور منظم نسخه پشتیبان تهیه می شود ، بنابراین حتی در صورت خرابی، بلافاصله ارز کاربران بازیابی می شود.

 

کیف پول های کاغذی

کیف پول های کاغذی کاملاً قابل اعتماد هستند ، اما با توجه به اینکه کلیدهای عمومی و خصوصی آنها روی کاغذ چاپ شده است ، زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرند. اما به نظر می رسد جالبترین روش استفاده از رمزنگاری ، چنین کیف پولهایی است. در حقیقت ، کیف پول رمزنگاری کاغذی فقط یک ورق کاغذ با کد QR چاپ شده است که حاوی یک آدرس رمزگذاری شده برای ذخیره ارز دیجیتال است. کدهای QR برای انجام معاملات ارزهای دیجیتال ابتدا باید اسکن شوند.

 

این روش ذخیره سازی ارزهای دیجیتال بسیار ایمن است ، زیرا ارز رمزپایه کاملاً در برابر حملات کلاهبرداران محافظت می شود. همراه با کیف پول های سخت افزاری ، کیف پول های کاغذی اغلب به عنوان “سردخانه” شناخته می شوند ، زیرا آنها کاملاً از اینترنت جدا شده و از خارج قابل هک نیستند.

 

برای ایجاد کیف پول ارز دیجیتال ، کاربران نیاز به نرم افزار خاصی مانند Bitaddress.org دارند که دارای کد منبع باز است. این سرویس با استفاده از اعداد ایجاد شده به طور تصادفی در مرورگر خود ، یک کیف پول ذخیره سازی سرد ایجاد می کند. کلیدهای مخفی نزد کاربران باقی می ماند و در سرورهای Bitaddress.org ذخیره نمی شوند.

 

WalletGenerator نیز مانند Bitaddress.org کار می کند ، با کاربرانی که برای افزایش تصادفی بودن تولید کلید باید ماوس را حرکت دهند. توسعه دهندگان همچنین توصیه می کنند پس از بارگیری بایگانی از GitHub ، اینترنت را خاموش کرده و ژنراتور را از یک فایل HTML محلی اجرا کنند.

 

راه حل های ترکیبی

کیف پولهایی وجود دارد که چندین روش را که در بالا ذکر شد ترکیب می کند. به عنوان مثال ، Casa ، که در اواسط سال 2020 توسعه یافته است ، عملکرد کیف پول لوکال و تلفن همراه را با ترکیبی از توسعه دهندگان که هدف اصلی آنها امنیت است ، ترکیب می کند.

 

هنگام ایجاد کیف پول ، کاربر نیازی به وارد کردن و ذخیره یک عبارت یا اطلاعات شخصی ندارد ، فقط ایمیل و نام را وارد می کند. علاوه بر این ، کیف پول لوکال، داده های منتقل شده را ردیابی نمی کند و از ابزارهای تجزیه و تحلیل شخص ثالث عاری است. از کاربر خواسته می شود تا یک کلید ایجاد کند که در دستگاه ذخیره می شود و نسخه های پشتیبان بین حافظه خود Casa و فضای ذخیره سازی ابری Google یا Apple تقسیم می شوند. فقط کاربر به کلید دسترسی دارد که به احراز هویت دو عاملی نیاز دارد.

 

کیف پول دیگری که تجربه ای ترکیبی را فراهم می کند ، Savl است ، کیف پول موبایلی برای اندروید و iOS که یک پلتفرم نظیر به نظیر ، کیف پول ارز دیجیتال ، پیام رسان و سرویس پرداخت را گرد هم آورده است. این کیف پول از سال 2020 فعالیت می کند و همانند مورد Casa ، سازندگان ادعا می کنند که توجه ویژه ای به امنیت و حریم خصوصی داده شده است.

 

هنگام ثبت نام کاربر ، این برنامه یک رشته منحصر به فرد از 12 کلمه ایجاد می کند که در دستگاه کاربر ذخیره می شود. هیچ کس به جز کاربر ، حتی توسعه دهندگان به آن دسترسی ندارند. دسترسی به برنامه توسط یک کد PIN شش رقمی محافظت می شود که توسط کاربر تنظیم شده است.

 

آیا کیف پول می تواند کاملاً ایمن باشد؟

 

اگر کاربری نیاز به ذخیره مقدار زیادی ارز دیجیتال دارد ، بهتر است کیف پول سخت افزاری خریداری کند. کسانی که به طور مداوم در صرافی ها معامله می کنند ، می توانند ارزهای دیجیتال خود را در کیف پولهای ایجاد شده در این صرافی ها ذخیره کنند تا به سرعت بتوانند  معامله انجام دهند و مجبور به پرداخت هزینه انتقال نباشند. با این حال ، اگر صرافی هک شود و صندوق بیمه ای در کار نباشد ، ممکن است ارز دیجیتال از بین برود. برای استفاده روزمره ، کیف پول وب بسیار مناسب هستند. محبوبیت این نوع کیف پول به دلیل توانایی فروش سریع و آسان ارزهای دیجیتال مختلف و انتقال مستقیم به صرافی است.

 

به طور کلی ، ارزهای دیجیتال با فرض تمرکززدایی ایجاد شده اند ، به این معنی که هر کاربر به جای یک نهاد متمرکز ، دارایی خود را کنترل می کند. از این رو کاربر صرف نظر از اینکه چه روشی برای ذخیره ارز دیجیتال انتخاب می کند ، باید مسئولیت دارایی خود را به عهده بگیرد.

 

Bookmark(0)
آدا کاردانو

$2.9109

80,060 تومان

آیاس

$6.266

172,200 تومان

اتریوم
اتریوم

$3,945

108,400,000 تومان

اتریوم کلاسیک

$73.16

2,012,000 تومان

استلار

$0.3946

10,840 تومان

اوی

$417.6

11,470,000 تومان

بایننس کوین

$504.0

13,860,000 تومان

بیت تورنت

$0.004956

136.3 تومان

بیت کوین
بیت کوین

$51,800

1,423,000,000 تومان

بیت کوین کش

$779.9

21,500,000 تومان

پالی گان

$1.6988

46,880 تومان

پولکادات

$34.39

946,700 تومان

تتا

$8.238

226,600 تومان

ترون

$0.10483

2,881 تومان

چین لینک

$34.52

948,600 تومان

دوج کوین

$0.31159

8,567 تومان

ریپل

$1.3216

36,320 تومان

سولانا

$146.18

4,018,000 تومان

شیبایونی

$0.000007473

0.2050 تومان

فایل کوین

$116.85

3,284,000 تومان

کوزاما

$404.8

11,130,000 تومان

لایت کوین

$228.71

6,288,000 تومان

مونرو

$

تومان

وینک

$0.0007029

19.38 تومان

محبوب ترین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *